Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuws?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.


Email adres:
 

Klik hier voor onze nieuwsbrief archief.

Jazz festijn in Capelle professioneel beveiligd door Top Nederland Security

In het Van Capellenhuis werd zaterdag 27 september een sfeervolle avond vol met mooie muziek gepresenteerd door de Stichting Cultuur aan de Dorpsstraat. Het Jazz festijn werd enthousiast bezocht.

De organisatie onderstreepte haar dankbaarheid voor de inzet van  Top Nederland Security  en complimenteerde daags na het festival schriftelijk onze medewerker Sylvano voor zijn professionele werkwijze tijdens deze avond.

Bijdrage Top Nederland Security voor Greensparade

Tijdens de derde editie van de Greensparade staat zaterdag 27 september het grasveld vol. Kraampjes, speeltoestellen, springkussens en een klimmuur. Op een centraal podium wijst een gastheer wat er te doen is. Op het podium vinden verschillende optredens/voorstellingen en acts plaats, welke worden afgewisseld met kook- en sportdemonstraties op het sportplein. Een uitstekend initiatief van de organisatie waar de nadruk is gelegd op gezondheid en beweging.

Top Nederland Security heeft als ondersteuning bij dit festival springkussens beschikbaar gesteld.

 

Gezien de sfeer, het prachtige weer en de ontspannen bezoekers verliep het festival rustig en vrolijk. Na het wegvallen van de mascotte die de ballen uit het doel haalde in het geplaatste voetbal-luchtkussen, heeft  een van de twee beveiligers met plezier als keeper gefungeerd voor het doelschieten van de allerkleinsten. 

 

Top Nederland Security onderschept dievenpad

 

Nadat Wihamij in de afgelopen periode last had van diefstallen en vernieling op het industrieterrein de Koekoek in Zevenbergen werd besloten Top Nederland Security te bellen om het terrein te beveiligen. De opslag beslaat 50.000 m2, vanwege deze grootte is de veiligheidscontrole en–preventie niet direct overzichtelijk.

Gezien het acute probleem is direct actie ondernomen. Alhoewel Wihamij had verzocht aanwezig te zijn en te letten op ongeoorloofde aanwezigheid waren de instructies via Top Nederland Security dat er een uitgebreide ronde gelopen diende te worden. Faruk Er is diezelfde avond met beveiligingshond Rico, tijdens zijn dienst, een grondige inspectieronde gaan lopen over en langs het terrein van de palletopslag.

Aan de onverlichte achterzijde en slechts zichtbaar met een zaklamp, ontdekte hij vervolgens een aantal houten planken die over de sloot waren gelegd als een brug van een achterliggend braak liggend terrein naar het terrein van Wihamij. Onmiskenbaar de wijze waarop de inbrekers de weg vonden van en naar het terrein.

Na het vastleggen op beeld en directe rapportage zijn de planken verwijderd. De directie van Wihamij BV toonde zich aangenaam verrast met de beslissingen en handelswijze van Top Nederland Security en de oplettendheid van Faruk Er.

Doordat de zwakke punten van het terrein goed in kaart zijn gebracht kunnen de juiste beveiligingsmaatregelen genomen worden om inbraak of diefstal in de toekomst te voorkomen. Voor Top Nederland Security is bevestigd dat het altijd loont mee te denken met onze klanten en verder te gaan dan gewone dienstverlening. Faruk en Rico hebben dit vervolgens bewezen in de praktijk.

Springkussen van Top Nederland Security bij Eenjarig bestaan Harley Davidson Rotterdam

 

Zaterdag 29 juni was een mooie dag voor Harley Davidson Rotterdam. Het eenjarig bestaan werd gevierd en het weer werkte mee.  Op de mooie locatie aan de Eerste Tochtweg was het een komen en gaan van motorrijders en andere  geïnteresseerden. Er was live muziek, een hapje en drankje en een ontspannen sfeer.

Top Nederland Security heeft, om ook de feestvreugde voor de allerkleinste Motorfans te verhogen, een springkussen neergezet op het terrein van de Harley Dealer.

Voor dit mooie jubileum hoopt TopNederland Security te hebben bijgedragen aan een extra feestelijk tintje aan deze mijlpaal, waarvan er ongetwijfeld nog een aantal volgen.

Nediver aangesloten bij NBBU

Nediver aangesloten bij NBBU.

Na het behalen van het certificaat Normering Arbeid in september 2012 is Nediver sinds 7 maart 2013 nu ook officieel een uitzendorganisatie. Het lidmaatschap van het NBBU houdt voor onze organisatie in dat Nediver een breder aanbod aan uitzendpersoneel zal gaan leveren aan bestaande en nieuwe opdrachtgevers.  Er wordt uitgekeken naar de uitdagingen die dat met zich mee zal brengen.

 

Carla Kouwen en Anette Gario hebben zich vol overgave gestort op eerst het behalen van het SNA keurmerk en de ISO 4400 registratie. Het lidmaatschap en de officiele inschrijving als uitzendbureau is het sluitstuk van deze inspanningen. De snelle certificering is daarnaast een groot compliment voor de organisatie. De hele administratie bleek prima in orde! Naast de nieuwe mogelijkheden als uitzendorganisatie wordt Nediver natuurlijk nog jaarlijks gecontroleerd om aan deze kwaliteitseisen te blijven voldoen. Uitzendbureaus die aangesloten zijn bij de NBBU voldoen daardoor aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en organisatie.

 

Elk uitzendbureau dat is aangesloten bij de NBBU heeft ook het SNA-keurmerk en voldoet aan alle financiële en administratieve criteria waaraan een bonafide uitzendbureau wettelijk moet voldoen.

 

Extra waarborg voor kwaliteit en betrouwbaarheid voor onze opdrachtgevers.

Door de aansluiting bij het NBBU zal Nediver zich voortaan richten op een breder segment aan personeelsdiensten. Met een vernieuwde aanpak blijft Nediver op de ouderwets flexibele wijze werken.

 

Kortom, naast de eerder behaalde ISO:9001 normering is het lidmaatschap van de NBBU in combinatie met het SNA-Keurmerk een garantie voor een vakkundige en betrouwbare uitzendonderneming.

De verkregen waarborgstickers zijn met zorg en een grote glimlach door Carla Kouwen op de voorgevel aangebracht.

Nediver en Careflex Mensenwerk tekenen overeenkomst

Nediver en Careflex Mensenwerk tekenen overeenkomst

 Op het kantoor van Nediver hebben Nardo Veldhuijzen van Careflex Mensenwerk en Cumhur Örs van Nediver een overeenkomst getekend voor samenwerking.

 

Twee  bedrijven die elkaar kunnen versterken kunnen ook  niet anders dan samenwerken. Maar natuurlijk moeten daar goede afspraken over gemaakt worden. Eerder al bleek de persoonlijke klik tussen de verantwoordelijken bij beide bedrijven.

 

Careflex Mensenwerk B.V.

Careflex Mensenwerk is een organisatie die bemiddelt in groepsleiders, teamleiders en andere functies in de zorg.

In de verstandelijk gehandicaptenzorg, jeugdhulpverlening, residentiële verslavingszorg, forensische psychiatrie, vrouwenopvang en bij TBS klinieken.  

 

Nediver B.V.

Bij Nediver  is de hoofdmoot van de dienstverlening al jaren het detacheren van Fysieke Zorg Begeleiders in de zorgbranche. Met deze FZB’ers heeft Nediver  binnen de GGZ- en VG sector, maar ook in de verslavingszorg en TBS klinieken haar sporen verdiend. Daarnaast levert Nediver met grote regelmaat en tevredenheid uitzendkrachten binnen diverse branches.

 

Kortom, twee spelers in dezelfde ploeg, maar ieder met een duidelijk eigen positie. Wanneer op deze wijze een samenwerking wordt bevestigd staat dan ook niets in de weg om een zakelijke afspraak op een plezierige wijze in te vullen.

De overeenkomst werd dan ook, onder het genot van een Rotterdams hapje en drankje gecombineerd met Brabantse gezelligheid, door beide partijen ondertekend in het hoofdkantoor van Nediver in Barendrecht.

naar de Top Nederland Opleidingen website
  fysieke training ondersteuning in de algemene dagelijkse levensbehoeften administratieve ondersteuning fysieke ondersteuning